Razkisal's Biz - Baby Dont Call

Fartygsstädning

Det finns fina klockor i märket longines.

Städ på olika ställen

Det finns så många olika typer av städjobb som man kan ha och det är ju inte så konstigt för att praktiskt taget allt behöver ju städas och underhållas. Så det är ju bra att det ska städas och fixas ska att det blir rent och fint och på det sättet som man vill ha det på.
Ja det kommer ju in fartyg till hamnar som behöver en fartygsstädning och det är många som jobbar med det och ser till att dom blir rena och fina inför nästa etapp. Och det är ju såklart väldigt viktigt att man håller den ordningen och att det är rent och fint på fartygen det är ju en säkerhetsåtgärd.

Smidigt och bra

Ja man vill ju att saker och ting ska vara smidiga och att det ska gå lätt att göra dom sakerna, det gäller att man hittar det som man vill göra och att det blir så smidigt och då är det bra att man har ett bra städföretag som kan sköta städningen. Så att det fungerar som det ska och att det blir rent och fint, för det underlättar ju en hel del och gör att det blir lättare att göra sitt jobb.
Ja när jag har haft städjobb så är det smidigt och skönt på så sätt att man kan göra det i sin takt och så kan man lyssna på annat samtidigt och man är för sig själv. Ja det är väldigt skönt och smidigt och något som är bra att göra lite då och då tycker jag.
Det finns mycket som är bra och som är skönt att man kan göra och som man känner är ett jobb som passar en och som man känner kommer att fungerar bra och som gör att det blir smidigt och bra.